Splošni pogoji poslovanja


Dobrodošli na spletnem mestu rojc.si, s katerim upravlja društvo GLASBENO DRUŠTVO ROJC (v nadaljevanju: društvo).

Ti splošni pogoji se uporabljajo za vse aktivnosti, omogočene v spletni trgovini, ki je dostopna na rojc.si (v nadaljevanju spletno mesto). Splošni pogoji so zavezujoči za vse Uporabnike. Prosimo vas, da pogoje pozorno preberete. V kolikor se s pogoji, v celoti ali deloma, ne strinjate našega spletnega mesta ne smete uporabljati. Splošni pogoji predstavljajo sklenjeno pogodbo med vami in društvom.

Spletno mesto je na voljo v stanju ˝takšno kot je˝, društvo ne podaja nikakršnih garancij ali jamstev, ne neposrednih ne posrednih, v zvezi z lastninsko pravico, trženjem ali kakršnokoli ustreznostjo za katerikoli namen, za izdelke, ki so ponujeni na spletnem mestu.

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov na spletnem mestu.

 

  1. Spletna trgovina rojc.si

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in spletne trgovine ter urejajo poslovni odnos med spletno trgovino in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Potrditev splošnih pogojev ob oddaji naročila preko naše spletne trgovine, predstavlja zavezujočo pogodbo med vami in društvom. Pozivamo vas, da si splošne pogoje poslovanja podrobno preberete pred potrditvijo naročila. Nestrinjanje z našimi splošnimi pogoji poslovanja pomeni, da ne morete uporabljati storitev naše spletne trgovine. Prav tako ni možno delno strinjanje s splošnimi pogoji. Za opravo nakupa ste dolžni splošne pogoje sprejeti v celoti, kot veljajo v času izvedbe nakupa.

 

Uporaba spletne trgovine

Društvo vodi spletno trgovino, skladno s splošnimi pogoji. Spletna trgovina je Kupcem na voljo ves čas. Društvo si pridržuje pravico, da spletno trgovino začasno onemogoči, o čemer vas bo predhodno obvestilo.

Zaradi vzdrževanja in posodabljanja spletne trgovine, obstaja možnost, da bo spletna trgovina začasno nedostopna oz. da bo izvršitev plačil začasno onemogočena. Društvo ne nosi odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi vam lahko nastala v času vzdrževanja in/ali posodobitve spletne trgovine.

 

Izvedba nakupa v spletni trgovini

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu »Hvala za naročilo«). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji nakupa fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku društva.

Postopek nakupa:

  1. Korak: Kupec v ponudbi spletne trgovine izbere želen artikel ter željeno količino in izbiro potrdi s klikom na gumb »Dodaj v košarico«. V primeru nakupa več različnih artiklov, se postopek pri vsakem artiklu lahko ponovi. Ko je zbiranje artiklov končano kupec nadaljuje nakupni proces s klikom na gumb » Nadaljuj na blagajno«.
  2. Korak: V tem koraku kupec izpolni obrazec z osebnimi podatki, ki so potrebni za dostavo željenega naročila. Po izpolnitvi obrazca imam kupec v določenih primerih možnost izbrati več različnih načinov dostave. Pred zaključkom nakupa ima kupec možnost izbrati še med različnimi plačilnimi metodami. Glede na izveden izbor se kupcu pred zaključkom nakupa ponovno izračuna končna vrednost naročila za plačilo. Kupec nakupni proces zaključi s klikom na gumb »Zaključi nakup«.
  3. Po zaključenem nakupu se kupcu na spletni strani prikaže potrditveno sporočilo, da je bilo naročilo uspešno oddano skupaj z podrobnostmi oddanega naročila. Kupec prav tako na vpisan elektronski naslov iz 2. točke prejme potrditveno elektronsko sporočilo s povzetkom naročila.

Vse informacije, ki nam jih posredujete pri izvedbi naročila, bomo obravnavali skladno s politiko zasebnosti, ki je objavljena tukaj.

Seznanjamo vas, da se vam ob potrditvi naročila zaračuna celoten znesek izbranega nakupa, vključno z morebitnimi stroški dostave ali drugimi stroški, ki se aplicirajo na nakup. O vseh dodatnih stroških boste obveščeni še pred izvedbo nakupa. Dodatni stroški so lahko povezani tudi z izbranim načinom plačila.

 

Cene, načini plačila in promocije

Vse cene na Spletne mestu so navedene v EUR. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Ponudba velja do preklica.

 

Metode plačila

Spletna trgovina omogoča naslednje oblike plačila:

Plačilo po povzetju – kupec plača dostavljavcu z gotovino ali kreditno kartico, ko le-ta dostavi naročeno blago na kupčev naslov;

Plačilo po predračunu;

Plačilo preko PayPal.

Društvo si pridržuje pravico, da verificira izbrano plačilno metodo z avtentikacijo. Pridržujemo si tudi pravico do nadaljnje verifikacije plačilne metode in sicer tako, da vas zaprosimo, da nam posredujete potrdilo o izvršenem plačilu.

Seznanjeni ste, da ste stroške naročila dolžni poravnati v celoti (vključno z morebitnimi stroški, povezanimi s samo transakcijo in dostavo), skladno z izbrano metodo plačila. Jamčite, da imate sposobnost in pravico opravljati transakcije s kreditno kartico oz. s katerimkoli načinom plačila, ki ste ga izbrali.

 

Promocije

Na spletni strani potekajo tudi popusti in druge akcije, ki znižajo cene izdelkov (v nadaljevanju promocije). Vsaka promocija je ponujena po znižani ceni za določeno (omejeno) obdobje, ki je opredeljeno za vsako promocijo posebej. Znižana cena velja za nakupe, ki so opravljeni v obdobju trajanja promocije.

Opozarjamo vas, da so določene promocije omejene na nove uporabnike, ki še niso opravili nakupa v spletni trgovini. V tem primeru ta ugodnost ne velja za obstoječe uporabnike. Vsakršne poskuse, z namenom izkoristiti takšne promocije, bomo nemudoma blokirali, elektronske naslove, uporabljene za zlorabo pa izbrisali brez predhodnega opozorila. Popusti in druge akcije se praviloma ne seštevajo, razen če je to izrecno navedeno ob posamezni promociji.

 

Stroški in dostava blaga

V ceni ni vključen morebiten strošek dostave. Strošek dostave je razviden v spletni trgovini, kjer imate možnost izbire dostave. Ob zaključku naročila se vam prikaže pregled cene, ki je razdeljen na strošek nakupa, strošek dostave in skupen strošek.

Pri plačilu po povzetju dostavna služba pri dostavi paketa obračuna provizijo, kot je bila obračunana ob oddaji naročila.  V primeru plačila naročila s kreditno kartico ali Paypalom v času oddaje naročila, tega stroška ni.

Naročeni izdelki vam bodo dostavljeni na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo.

Predviden rok dostave je Kupcu na voljo ob oddaji naročila. Društvo pa si pridržuje pravico, da dostavni rok podaljša v primeru povečanega povpraševanja ali zamud dostavnih služb. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, dostavna služba s kupcem poskuša uskladiti način in kraj dostave.

V primeru, da dostavljavec s kupcem ne uspe vzpostaviti stika, se poskus dostave ponovi naslednji delovni dan in v primeru drugega neuspeha se paket z izdelki vrne pošiljatelju.

Za neuspešno dostavljena pred-plačana naročila se vračilo kupnine izvede samodejno v 8 (osmih) delovnih dneh po tem, ko skladišče evidentira vračilo paketa ali ko društvo ugotovi, da paket ni bil uspešno dostavljen.

 

Varnostna opozorila k uporabi vseh izdelkov

Uporaba izdelkov iz naše spletne trgovine je lahko povezana z določenim tveganjem za zdravje in življenje. Seznanjeni ste in izrecno soglašate, da razumete, da uporaba takšnih izdelkov predstavlja takšno tveganje, ki ga v celoti sprejemate. Z naročilom in/ali uporabo teh izdelkov se strinjate, da ste seznanjeni s takšnimi tveganji, ki lahko vključujejo tveganje nastanka bolezni, poškodbe, invalidnosti ali smrti. V celoti prevzemate odgovornost za kakršnekoli posledice, ki bi lahko izvirale iz naročila in/ali uporabe izdelkov.

Pred uporabo vsakega izdelka je potrebno prebrati navodila o uporabi.

Vsak izdelek, je potrebno pred uporabo na varen način preizkusiti. V kolikor niste popolnoma prepričani, na kakšen način bi izdelek preizkusili vas prosimo da izdelka ne uporabljate, nas o tem obvestite ali izdelek vrnete.

V primeru odškodninskega zahtevka proti podjetju, društvo svojo odgovornost za škodo omejuje na trikratnik prodajne vrednosti izdelka.

 

Pravica do odstopa od pogodbe

Kupec, ki je opravil nakup preko spletne trgovine, ima pravico do odstopa od pogodbe. Odstop od pogodbe je mogoč v roku 14ih dni od datuma dostave naročila, ki ga Podjetju sporoči dostavna služba.  Kupcu ni potrebno  navesti razloga za svojo odločitev. Odstop od pogodbe velja le za kupce, ki so fizične osebe, ki pridobivajo ali uporabljajo blago in storitve za namene izven njihove poklicne ali pridobitne dejavnosti.

Šteje se, da ste podali odstopno izjavo pravočasno, če jo oddate v roku, določenem za odstop od pogodbe. Odstopno izjavo lahko podate preko vnaprej pripravljenega obrazca ali pa nam jo pošljete po e-pošti. Obrazec vam je na voljo Reklamacije in vračila. (Link do reklamacije in menjave) Dokazno breme glede uveljavljanja pravice do odstopa iz tega člena nosi potrošnik.

Pri odstopu od pogodbe je Kupcu na voljo vračilo denarja, ne pa tudi dobroimetje ali menjava!

Po podani odstopni izjavi, morate blago vrniti v 14 dneh od dneva, ko ste podali odstopno izjavo. Blago vrnete na naš naslov: GLASBENO DRUŠTVO ROJC, Žeje pri Komendi 7, 1218 Komenda. Šteje se, da ste pravočasno vrnili blago če ga pošljete pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo. Izdelke morate vrniti nepoškodovane v nespremenjeni količini in v originalni embalaži oz. embalaži, ki izdelek zaščiti na enak način kot originalna embalaža. Izdelke vrnite kot paketno pošiljko in ne kot pismo. V primeru odstopa od pogodbe, krijete le stroške vračila blaga, ki jih ne povračamo.

V kolikor ste naročeno blago že plačali, vam bomo vrnili vsa prejeta plačila, ki ste jih opravili zaradi naročila nemudoma, oziroma najkasneje v 8 delovnih dneh od vrnitve pošiljke na naš naslov. Pošiljka je vrnjena na naš naslov, ko jo skladišče evidentira kot vrnjeno pošiljko. Pridržujemo si pravico, da prejeto plačilo zadržimo do vračila izdelkov, ki so predmet odstopa od pogodbe.

Prejeta plačila vam bomo vrnili z enakim plačilnim sredstvom, kot ste ga uporabili ob nakupu. V primeru plačila po povzetju vam bomo kupnino nakazali na vaš osebni TRR ki ste ga vnesli v obrazec.

Seznam artiklov za katere odstop od nakupa ni mogoč oz. je omejen:

  • Note: Note so intelektualna lastnina, ki je ni mogoče materialno vrniti (se jo lahko prenese ali kopira), zato za ta artikel menjava ali vračilo kupnine ni mogoče.
  • Zvezki: Zvezki so intelektualna lastnina, ki je ni mogoče materialno vrniti (se jo lahko prenese ali kopira), zato za ta artikel menjava ali vračilo kupnine ni mogoče.

 

Reklamacije

V primeru, da ugotovite, da vaš izdelek ne deluje pravilno oz. ste prejeli neustrezen ali poškodovan izdelek imate na voljo:
-Uveljavljati garancijo na dostavo,
-Uveljavljati garancijo na tehnične izdelke in
-Uveljavljati reklamacijo izdelka.
-Uveljaviti stvarno napako.

 

Garancija na dostavo

Nudimo vam dodatno garancijo na brezhibno dostavo, ki jo lahko izkoristite v 48h urah po prejemu izdelka.

Če se je vaš izdelek poškodoval med prevozom ali se ne ujema z vašim naročilom, nam prosim napako javite v roku 48h od dostave. Pri tem nam preko elektronske pošte posredujete fotografijo paketa ter prejetega izdelka, na katerem je jasno vidno mesto škode.

Vaš zahtevek bomo obravnavali prioritetno v najkrajšem možnem času in poskrbeli za menjavo izdelka.

Prepozne zahtevke, bomo obravnavali kor reklamacijo izdelka.

 

Reklamacija izdelka zaradi stvarne napake

Če izdelek ne deluje pravilno, ali ne deluje v skladu z vašimi pričakovanji, nam pišite na [email protected] in  pomagali vam bomo s potrebnimi pojasnili. Na ta način se boste izognili morebitni napačni uporabi izdelka in poškodbam samega izdelka ter morebitnim poškodbam sebe ali drugih.

V kolikor ugotovite, da vaš izdelek ne deluje, ga lahko reklamirate in uveljavljate stvarno napako na izdelku. Stvarno napako lahko uveljavljate le, če je napaka obstajala že ob nakupu, vendar je bila odkrita pozneje.

Če vaš izdelek ne deluje zaradi stvarne napake, nam prosim napako javite takoj, ko ste napako odkrili, vendar ne kasneje kot v roku dveh mesecev od dneva odkritja napake. Pri tem nam preko elektronske pošte posredujete fotografijo ali posnetek nedelujočega izdelka iz katerega je mogoče nedvoumno sklepati, da izdelek ne deluje. V kolikor bo to potrebno, vas bomo prosili, da nam izdelek vrnete zaradi pregleda in ugotovitve napake na izdelku.

V kolikor uveljavljate stvarno napako lahko zahtevate:

menjavo izdelka,

vračilo kupnine,

odpravo napake na blagu ali,

sorazmerno vračilo kupnine.

Povzetek postopka in obrazec za odstop najdete na zavihku ˝Reklamacije in menjave˝ na dnu spletnega mesta.

 

Garancija za tehnične izdelke

Za določene artikle v naši ponudbi velja 12 mesecev garancije. Garancijo lahko uveljavljate le za tehnične artikle in elektronske naprave v naši ponudbi. Garancija teče od datuma prejema blaga. Garancijo lahko uveljavljate skladno z 19. členom Zakona o varstvu potrošnikov na podlagi računa, ki velja kot garancijski list.

Garancija ne velja v primeru:
-fizične poškodbe;
-obrabe zaradi uporabe;
-napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla.

Izdelke, za katere uveljavljate garancijo, je potrebno pregledati, zato zahtevku za garancijo priložite fotografije oz. videoposnetke, ki izkazujejo napako. V kolikor bo to potrebno, vas bomo prosili, da nam izdelek vrnete, da ga lahko pregledamo.

V primeru, da vam zahtevek za garancijo odobrimo, vam bomo zagotovili nov izdelek, pravico pa imate tudi zahtevati popravilo vašega izdelka, pri čemer vas opozarjamo, da je rok popravila daljši od dobavnega roka za novi izdelek. V kolikor traja popravilo več kot 45 dni, vam izdelek zamenjamo z novim, če to ni mogoče, pa v celoti povrnemo kupnino za izdelek.

Povzetek postopka in najdete na zavihku Reklamacije in menjave na dnu spletnega mesta.

 

Stvarna napaka

Kdaj je napaka stvarna:
-če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
-če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
-če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
-če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.
Povzetek postopka in obrazec za uveljavitev stvarne napake najdete na zavihku Reklamacije in menjave na dnu spletnega mesta.

Društvo nosi odgovornost za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo v dveh letih od odkritja napake, in se je dolžno na reklamacijo odzvati v 8 dneh.

 

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
-identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
-kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefonski odzivnik),
-bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
-končno ceno blaga ali storitve, vključno z davki, ali način izračuna cene, če je zaradi narave blaga ali storitve ni mogoče izračunati vnaprej,
-dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
-plačilne pogoje, pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
-informacije o morebitnih dodatnih stroških prevoza, dostave ali pošiljanja ali opozorilo, da taki stroški lahko nastanejo, če jih ni mogoče vnaprej izračunati,
-časovno veljavnost ponudbe,
-pogoji, roki in postopki v primeru odstopa od pogodbe; poleg tega tudi o tem, če in koliko so stroški vračila blaga,
-pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci,
-seznanitev z odgovornostjo za stvarne napake,
-možnost in pogoje poprodajnih storitev in prostovoljne garancije, kadar je to potrebno,
-pri pripravi spletne strani lahko pride do napak, na katere ne moremo vplivati in zanje ne odgovarjamo. V primeru velikega odstopanja cen ali tehničnih lastnosti izdelka vas bomo ob vašem naročilu o tem obvestili. V takšnih primerih ima kupec možnost odstopa od pogodbe.

 

Podatki o vpisu v register z navedbo registra in številke vpisa:

Naziv družbe: GLASBENO DRUŠTVO ROJC
Sedež: Žeje pri Komendi 7
Matična številka: 4027132000
Davčna številka: 68915616
Davčni zavezanec: NE
Vpis v registrski organ: 26.10.2010
SKD: 94.999 (Dej.d.n.članskih organizacij)

 

Izvensodno reševanje sporov in drugih pravnih sredstev

Društvo si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Skladno z zakonskimi normativi Društvo ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Društvo,  ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS).

  1. Komunikacija

Društvo bo z uporabnikom stopilo v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, kadar je to potrebno za izvedbo naročila.
Društvo uporabnikom nudi podporo in sicer na e-naslovu [email protected]
V komercialne namene pa lahko stopimo v stik z uporabniki, če uporabnik v to privoli oz. če je uporabnik že opravil nakup v spletni trgovini, pri čemer bo komunikacija:
-jasno in nedvoumno označena kot oglasna sporočila,
-pošiljatelj bo jasno razviden,
-različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne.

Več o komunikaciji vam je na voljo v naši politiki zasebnosti in politiki uporabe piškotkov.

  1. Intelektualna lastnina

Podatki, slikovni in tekstovni materiali ter katerikoli drugi materiali (npr. video vsebine, grafike, skice, ipd.), ki se nahajajo na spletnem mestu, so avtorska dela in kot taka zaščitena z avtorskimi pravicami in/ali pravom intelektualne lastnine.

Z nakupom izdelkov ali uporabo spletnega mesta Uporabnik ne pridobi avtorskih, lastninskih pravic ali pravic intelektualne lastnine na izdelkih in/ali spletnem mestu. Uporabnik sme materiale uporabljati zgolj v lastne, nekomercialne namene.

  1. Omejitev odgovornosti

Upoštevajoč omejitve odgovornosti predstavljene v teh splošnih pogojih, društvo dodatno pojasnjuje kot sledi spodaj.

V kolikor se odločite za uporabo spletne trgovine in/ali spletnega mesta, soglašate, da ste to storili prostovoljno in nase prevzeli vsakršno tveganje. Spletno mesto in trgovina sta omogočena ˝takšna kot sta˝, brez kakršnekoli garancije, neposredne ali posredne. Vse omejitve odgovornosti, opredeljene v tem poglavju ali kjerkoli v teh splošnih pogojih, veljajo v največjem možnem obsegu, ki ga dovoljuje zakon.

Društvo ne jamči za delovanje spletne trgovine in njenih funkcij, prav tako ne garantira, da bo spletna trgovina delovala brez napak, brez virusov ali kakršnekoli virusom podobne škodljive programske opreme. Društvo ne jamči za kakršnokoli škodo, vključno z, a ne omejeno na: direktno, indirektno ali posledično škodo, ki bi lahko nastala oz. izvirala iz uporabe spletnega mesta.

V kolikor se odločite za uporabo spletne trgovine in izvedbo plačila preko te trgovine, izrecno soglašate, da je uporaba na vašo odgovornost in sami nosite vsa tveganja, povezana z izvedbo plačil preko spletne trgovine, vključno z, a ne omejeno na, neuspela plačila na strani Uporabnika, napake pri plačilih in napake pri vračilih plačil v primeru reklamacije. Ta izključitev velja v največjem možnem obsegu, ki ga dovoljuje zakonodaja.

  1. Končne določbe

Sklenjena pogodba. Splošni pogoji imajo skupaj z opravljenim naročilom storitev preko Spletnega mesta in vseh podstrani tega spletnega mesta naravo pogodbe, sklenjene med kupcem in društvom.

Neodvisnost določb. V kolikor bi se ugotovilo, da je katerakoli izmed določb teh splošnih pogojev (v celoti ali deloma) nezakonita, nična ali na kakršenkoli drug način neveljavna, se takšna določba šteje za izbrisano (deloma ali v celoti), preostanek splošnih pogojev pa ostane v veljavi.

Polna poslovna sposobnost. Uporabnik jamči, da ima polno sposobnost za prevzem pravic in obveznosti, ki izhajajo iz teh splošnih pogojev. Jamčite, da za izvajanje vaših obveznosti iz teh splošnih pogojev ne potrebujete soglasja ali odobritve s strani katerekoli tretje osebe.

Seznanjenost s pogoji. Jamčite, da ste pred sprejemom pogojev, le-te prebrali in ste v celoti seznanjeni s temi splošnimi pogoji, zlasti z omejitvami odgovornosti, ki so vzpostavljene.

Pravo dogovora. Za te splošne pogoje velja pravo Republike Slovenije. Za vse spore, ki izvirajo iz teh splošnih pogojev, so pristojna sodišča v Republiki Sloveniji.

Spremembe pogojev. Nimate pravice kakorkoli spreminjati ali se odpovedati, v celoti ali deloma, veljavnosti katere od določb iz teh splošnih pogojev. Društvo ima pravico kadarkoli spremeniti te pogoje. Vsaka sprememba bo objavljena na spletnem mestu. Šteje se, da se strinjate z vsakokratnimi spremembami, v kolikor nadaljujete z uporabo spletnega mesta. V kolikor se s spremembami ne strinjate, imate pravico do odstopa.

Celoten dogovor. Te splošni pogoji predstavljajo celoten dogovor, ki velja med pogodbenima strankama.

Jezikovne različice. Te splošni pogoji so sestavljeni v slovenskem jeziku. Kakršnakoli različica teh splošnih pogojev v drugem jeziku, je ustvarjena z namenom ponuditi lažji dostop do splošnih pogojev. Strinjate se in v celoti razumete, da je v primeru kakršnihkoli sporov prevladujoča slovenska različica.

 

Politika zasebnosti je dokument, kjer so na voljo vse informacije o obdelavi osebnih podatkov, ki poteka v okviru spletnega mesta. Dostopna je tukaj.

Politika uporabe piškotkov je dokument, kjer so na voljo vse informacije o uporabi piškotkov, ki poteka v okviru spletnega mesta. Dostopna je tukaj.