Reklamacije in vračila


Reklamacija dostave

Če se je vaš izdelek poškodoval med prevozom ali se ne ujema z vašim naročilom, nam prosim napako javite v roku 48h od dostave.
Prosimo, da nam prek elektronske pošte posredujete fotografijo paketa (kjer je razvidna tudi nalepka) ter prejetega izdelka, na katerem je jasno vidno mesto škode.
Vašo reklamacijo bomo obravnavali prioritetno in se vam iskreno opravičujemo za nevšečnost.

Odstop od nakupa

V roku 14 dni od dostave imate možnost vrniti izdelek in zahtevati zamenjavo za drug artikel ali vračilo kupnine.

Artikel, ki ga želite vrniti mora biti nepoškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z vso priloženo opremo. V nasprotnem primeru bo reklamacijski zahtevek zavrnjen ali le delno razrešen.

Znotraj 14 dnevnega roka od dostave, izpolnite obrazec na linku za menjavo oz. vračilo kupnine ali nas o nameri odstopa od nakupa pisno obvestite na elektronsko pošto.

V primeru menjave izdelka izpolnite:  Menjava izdelka

V primeru vračila kupnine izpolnite:  Vračilo izdelka

Takoj po oddaji obrazca prejmete na vaš e-mail potrditev prejema obrazca. V kolikor po potrditvi obrazca niste prejeli e-maila, nas prosim kontaktirajte.

Preden paket odpošljete, nujno preverite na potrdilu o naročilu ali računu, ki ste ga prejeli po elektronski pošti v trenutku naročila, da ste izdelek kupili v naši spletni trgovini. V primeru, da nam dostavite izdelek ki ni naš, ne odgovarjamo za vašo napako in paketa ne bomo vračali.

Imate 14 dni časa od oddaje zahtevka, da nam paket pošljete na naš naslov:
GLASBENO DRUŠTVO ROJC, Žeje pri Komendi 7, 1218 Komenda.

Svetujemo, da paket pošljete priporočeno s potrdilom o pošiljki, tako bo mogoče vašo reklamacijo rešiti tudi v primeru izgubljenega paketa, na podlagi potrdila o dostavi prek sledilne številke.

Takoj, ko oddelek za reklamacije prejme vaš paket, se odpošlje nov izdelek v zamenjavo oziroma povrne kupnina v roku 8 delovnih dni.

Seznam artiklov za katere odstop od nakupa ni mogoč oz. je omejen:

  • Note: Note so intelektualna lastnina, ki je ni mogoče materialno vrniti (se jo lahko prenese ali kopira), zato za ta artikel menjava ali vračilo kupnine ni mogoče.
  • Zvezki: Zvezki so intelektualna lastnina, ki je ni mogoče materialno vrniti (se jo lahko prenese ali kopira), zato za ta artikel menjava ali vračilo kupnine ni mogoče.

POZITIVNO BODO RAZREŠENI LE ZAHTEVKI, KI USTREZAJO VSEM ZGORAJ NAVEDENIM POGOJEM.